Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Binnenkijken Drijfveer Dag van de Zorg Dagcentrum Gielsbos op 17/3

De drijfveer doet de deuren open op zondag 17 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Of je nu komt curieuzeneuzen of een zorgvraag hebt, iedereen is welkom in Kasterlee tijdens de Dag van de Zorg.

Een drijvende veer, licht en krachtig. Een mooie metafoor die past binnen Het GielsBos en die de begeleidingsstijl voor onze cliënten weergeeft: ondersteunend en coachend! Op zondag 17 maart 2024 kan iedereen komen curieuzeneuzen en de troeven van de drijfveer zelf ontdekken.

Onze drijfveer voor een wereld van verschil
Creatieve én inclusieve dagbesteding in een huiselijke sfeer, daar kan je van op aan in het dagcentrum van de drijfveer in Kasterlee! Het is een buitengewone plek waar jongeren en volwassenen met een beperking een fijne dag kunnen beleven met boeiende activiteiten, zowel binnen als buiten in de tuin met serre en ook op verplaatsing.

It’s a match!
In de drijfveer vind je ook onze jobcoaches die cliënten helpen bij het vinden van een job die bij hun vaardigheden past. In onze jobcorner maak je kennis met werkgevers en cliënten die hun match al gevonden hebben op de inclusieve arbeidsmarkt.

Sterker worden in je eigen omgeving
Daar helpt ons Mobiel Team bij! Met tonnen ervaring en expertise in de autismespectrumstoornis zoekt het Mobiel Team de juiste antwoorden op dringende zorgvragen. Op maat van de cliënt en het bestaande netwerk zet het team maximaal in op empowerment: de persoon sterker maken in de eigen omgeving. Benieuwd hoe we dat doen? Spring dan tijdens de Dag van de Zorg zeker eens binnen!

Een unieke blik achter onze schermen tijdens de Dag van de Zorg op zondag 17 maart 2024 van 10.00 tot 17.00 uur in de drijfveer, Geelsebaan 29, 2460 Kasterlee.

Het GielsBos is een zorgvoorziening in het hartje van de Kempen waar kinderen en volwassenen met een beperking zich veilig en geborgen voelen. Ze vinden er een thuis waar zij hun eigen leven kunnen uitbouwen en hun dromen mogen najagen. Daarbij krijgen ze professionele ondersteuning van ervaren medewerkers. Onze cliënten, hun leefomgeving en hun levenskwaliteit komen bij ons op de eerste plaats.

www.hetgielsbos.be
 

Deel dit artikel